Pr. Marijkeweg 23

8464 VM Sintjohannesga

Ma - Za 8.00 - 18.00

Zondag gesloten

Home

diensten

projecten

referenties

Over ons

Contact

06 – 534 22 547

al onze diensten

tuinaanleg

tuinonderhoud

(sier)bestrating

en meer…

Welkom bij Sander Weerman, Hoveniersbedrijf Joure

In Joure en omstreken leggen wij tuinen aan en doen tuinonderhoud. Ook brengen wij (sier)bestrating aan bij zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Of het nu gaat om een kleine particuliere tuin of een groot bedrijfsproject, wij staan voor u klaar in Joure en omgeving.

Klantgericht

Bij Hoveniersbedrijf Weerman staan service, kwaliteit en continuïteit centraal in alles wat wij doen. Wij streven ernaar om onze klanten steeds de hoogste standaard van dienstverlening te bieden. Bereikbaarheid en snel reageren vinden wij belangrijk.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons brede scala aan diensten, zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze deskundigheid en toewijding maken wij van uw tuin een prachtige en functionele buitenruimte.

Tuinaanleg, -onderhoud en (sier)bestrating

Wij verzorgen tuinaanleg, tuinonderhoud en (sier)bestrating voor bedrijven, instellingen en particulieren in Joure en omstreken.
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Projecten in Joure

Bomen rooien

Bestrating achtertuin

Tuinaanleg

Bestrating

Onderhoud tuin

Bomen rooien

Moderne ontwerpen en materialen

Bij Hoveniersbedrijf Weerman leggen we de focus op moderne ontwerpen en materialen die passen bij de huidige tuintrends. Of u nu houdt van strakke lijnen en een minimalistische stijl of juist van een natuurlijke en speelse uitstraling, we bieden oplossingen die aansluiten bij uw wensen.

Keramische tegels: duurzaam en mooi

Keramische tegels zijn een van de materialen waar we vaak mee werken. Deze tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze zijn bestand tegen slijtage, behouden hun kleur en kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden. Dit maakt ze geschikt voor zowel terrassen als tuinpaden.

Biologische bemesting

Duurzaamheid vinden we belangrijk. Daarom gebruiken we biologische bemesting, die goed is voor zowel uw planten als het milieu. Deze bemesting verbetert de bodemstructuur en draagt bij aan een gezonde groei van uw tuinplanten, zonder dat er schadelijke stoffen aan te pas komen.

De nieuwste trends

Bij Hoveniersbedrijf Weerman combineren we moderne ontwerpen met duurzame materialen om een tuin te creëren die zowel esthetisch als functioneel is. We houden rekening met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en passen deze toe in onze projecten, afgestemd op uw persoonlijke stijl en de specifieke eisen van uw tuin.

Social media

Onze laatste berichten op onze Facebook pagina. Blijf ook op de hoogte en volg ons.